För värdefulla ögonblick

Sagt om auratavlorna som levererats under åren...

"Tusen tack fantastiska Mira för den Auramålning med tolkning jag fått av dig, den sätter så mycket på plats för mig i mitt nu, jag har fått vägledning till vad som känns helt rätt i hjärtat för mig i att sattsa på, jag kan utan att blinka säga att detta är nog det mest träffsäkra tolkning jag någonsin fått och det vill säga är många under mina 20 aktivt sökande år inom det alternativa.

Det är för mig en ovärderlig gåva ♥

Tusen tack ♥

***

"När jag såg tavlan så tänkte jag direkt:

- Åh så vacker! Är detta jag?

Ja, och så liksom lyfte jag lite.

Jag noterade också ganska snabbt att jag hade många andra vackra energier runt mig. Hjärtat fylldes med glädje och tacksamhet. Färgerna kändes verkligen som jag, jag trivs med att titta på den! När jag sedan läste texten så blev allt så komplett. Jag kände naturligtvis igen mig... som Mira sa... Det är ju DU!

Men jag fick också många "Aha-känslor". Ett av mina tidigare liv förklarade många av de känslor jag känt. Plötsligt förstod jag!Jag fick både personlig dåtid, nutid och framtid på ett träffsäkert, vackert och proffsigt sätt!

Tusen tack!

I bilagan till din Auratavla kan du läsa om din aura, din Själsängel, din Guide i nuet, ditt Andedjur och om ett Tidigare Liv.


Auratavlan är målad med torrpastell i A3-format inkl textbilaga kostar 650kr och levereras per post till dig (spårbar frakt)

För att beställa kontakta Mira 076-564 22 74 eller maila info @hilaria.se.

Hilaria

Utsund 7

775 96 Avesta-Krylbo

Telefon: +46 76 - 564 22 74

e-mail: info@hilaria.se