För värdefulla ögonblick

Behandlingar - Healing - Vägledning

(Mer info finns om du klickar på respektive behandling)

Alla behandlingar, ceremonier och kurser är på Utsunds Kurscenter!

Intuitiv Kanaliserad Healing


Healing med runor

En healingbehandling där runornas läkande egenskaper används för att fördjupa behandlingen och för att klargöra orsaken till blockeringar. Behandlinge avslutas med ett samtal om runornas budskap. 


Transhealing 

Denna kraftfulla healingform är inte av denna värld, bokstavligt talat. Trancehealing är en healing där jag lämnar plats åt en ande i min kropp. Mitt medvetande förflyttar sig till en plats där den är passiv. Detta gör healingen starkare, då mitt medvetande och min energi inte har en chans att påverka healingen, kanalen är öppnare och starkare.

Under transen kan anden tala genom mig, det budskapet spelas in och jag skriver rent det - precis så som det är - ingen omformulering eller renskrivning. I dagsläget skickar jag inga ljudfiler. (Gäller distanssession)


Schamansk Healingceremoni, 90min

Healingceremonin är en djupgående healing, jämförelsevis ligger den djupare än trumnning och gränsar till trans. En healingceremoni renar och balanserar. Den stärker ditt Jag och den startar en healingprocess i dig som pågår under 3-5 dagar. Ett budskap medföljer sessionen och skickas till din inbox 1-3 dagar efter din bokade tid (gäller distanssessioner). En healingceremoni tar ca 45 din av din tid, i stillhet.


Mantrahealing - Kraftsångshealing

En healing där kraftsången är central. Den skapas utifrån ditt namn och tonerna balanserar dig, fyller dig med energi och stärker ditt center så att du står i din egen kraft. Denna healing är mycket centrerande och skapar en medvetenhet om ditt eget värde, din egen kraft. Du är själv delaktig i din process, så du får med dig ett helande verktyg hem.


Läkande Trumsession


Personligt runorakel 

 Runoraklet tyder tidens tecken. Visar dig namnets kraft och din års– och födelserunas kraft. Den ger dig en överblick över ditt liv just nu. Runoraklet tar upp olika livsområden så som; andlighet, livsinriktning, relationer, din sociala ställning m m. Genom att tolka vilka energier som påverkar de olika områdena så får du en fingervisning om hur du bör agera här och nu... Du får ditt runorakel nerskrivet och postat/mailat till dig.


Vägledande samtal med andevärlden, 30/60min 

Ett vägledande samtal är till för dig som söker vägledning och budskap från andevärlden. Runor och tarot kan klarlägga dina alternativ och ge dig svar på vardagsfrågor om karriär, relation och annat du undrar över. Samtalet är en mix av kanalisering och andekontakt.


 Auratavla med textbilaga  (Se en auratavla här!)

 Auratavla med aura-analys: i bilagan får du läsa om vad din själs färger betyder och vad de säger om dig som person. Auratavlan tar också upp: din Själsängel, di Guide i nuet, ditt Andedjur i nuet, ett Tidigare Liv och annat som är av vikt för dig, så som symboler och binderunor.  Auramålningen är målad i torrpasstell,  i A3-format och levereras per post tillsammans med bilagan. (Spårbar frakt i papprulle)


Kanalisering 

En kanalisering är ett budskap från Mother Pinetree och du kan få den på svenska eller engelska. Du kan antingen ta den som den kommer eller ställa en fråga och få svar. Kanalisering är direkt information till dig från andevärlden, den skrivs inte om, utan det handlar om ett rent flöde av ord. Vill du läsa mer om Mother Pinetree? Klicka här!600kr


750kr


800kr (450kr)

1400kr (600kr)


600kr

800kr (400kr)


750kr


400/600kr
650kr


450kr


Behandlingar på distans

Önskar du få healing på distans?

För mer information och bokning: info@hilaria.se eller facebook 'Hilaria'

Sagt om Intuitiv Kanaliserad Healing

"Jag kände ett underbart lugn komma över mig, det blev så gott som tyst i huvudet på mig, vilket sällan händer. ♥Allt blev lugnt och fluffigt på något sätt och jag kände mig tung, och nu använder jag tung på ett positivt sätt eftersom jag alltid känner mig väldigt lätt och får arbeta för att landa och bli "tung". Jag kunde känna hur energierna jobbade lite överallt i min kropp, alla ställen jag har ont på gjorde lite mer ont, när energierna jobbade där... bra tecken. ♥   Det hände en hel del i huvudet också som nu hettar och känns härligt lugnt och avslappnat. Mycket skön stund och det känns tydligt att energierna fortfarande jobbar i alla mina fält. Mycket rogivande stund.  Tack så mycket ♥♥♥"


***

"Efter healingen i onsdags så var det något som lättade i och runt hjärtchakrat. Energierna känns inte så kvävande längre. Och efter att ha följt de råd jag fick av dig med energibollen och stretchandet av rygg och bröstkorg har det ändrats ännu mera. Det känns rent fysiskt att energin är skiftad. Det finns fortfarande kvar en massa som måste rensas och helas, men det känns inte lika överväldigande och jobbigt längre, för det märks så tydligt att något har förändrats =)


Tack återigen Mira! Du vet vad du håller på med ♥


***

Sagt om Mantrahealing

"Det första jag kände var att mina yttersidor på händerna domnade av (fortfarande sockerdricka i dom). Sedan kom ett lugn över mig med djup andning som följd.

Ett nät sveptes runt mig i guld, som ändrade färg till gul-orange-gönt och slutligen turkost. Det såg suddigt ut först men blev mer tydligt eftersom. Bilden av en bricka i guld bars in uppifrån och ner mot mig, jag serverades en fjärill i alla regnbågens färger.

Som i samma stund jag såg den ändrades till en trollslända som tog sats och flög i väg som en katapullt snett upp i luften och omvandlades då till formen av mig* som bar en lila kapé (eller vad det heter) med luvan på. Sedan började det *knäppa* i mig....... först i höger knä utsida sedan vänster knä ut och insida. Sedan knäppte det till ordentligt i ryggen. Värmen sköljdes över mig och helt plötsligt stod en mörkblå/svart fikur framför mig som jag känner igen från mina gudinnekort. Gudinnan Khali Jag känner mig så härligt upprymd nu, fylld av balans. Andas rätt (kortandas annars).

Tusen tack!


***

Sagt om Läkande Trumsession


"Till en början kände jag mig bara tung i kroppen. Sen 'hörde' jag trumman, blev lite förvånad över hur du kunde kännas så närvarande i rummet. Slagen skölje över mig, i mig och svepte bort min värk. Det kändes som att jag bäddades in i en behaglig värme som pulserade. Mot slutet kändes det som om jag dansade i takt med trummans slag. Jag hörde också sång. Sjunger du när du trummar? Du sjöng för mig i alla fall. Tackar hjärtligt för en skön stund och nu efter tre dagar är värken fortfarande borta - helt underbart. Jag har inte haft en värkfri dag på flera år!"


Sagt om Transhealing

"Hej!

Tack! - Det gjorde verkligen skillnad. I morse steg jag upp - och "någon" hade "oljat" hela mitt ledsystem. Har aldrig känt mig så här! - ALLT var som en rengjord och inoljad symaskin!

Jag gick samtidigt med din healing "in" och bad att även mitt hjärta skulle stärkas och mina ständigt blödande småsår skulle hela. - Hur det är med hjärtat kan jag inte känna eller avgöra förrän senare, men mina aktuella småsår blev det en klar förändring  på. Min högra underarm, som varit "full" av blödande småsår kliade sååå på morgonen - och när jag försiktigt (efter att ha oljat in området) "smekte" över såren, så släppte sårskorporna på en  del sår. Endast det största och "tjockaste" är kvar.

Slutsats: Det var en mycket lyckad healing! Förutom det ovanstående, så genomgick mitt inre en storrengöring. Och jag kände av healingen när den pågick, men det får jag berätta om när vi ses och jag kan höra dig någorlunda bra.

- En sådan healing, som igår, vill jag gärna vara med om fler gånger. - SUPERBRA!


"

Hilaria

Utsund 7

775 96 Avesta-Krylbo

Telefon: +46 76 - 564 22 74

e-mail: info@hilaria.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Got it!