För värdefulla ögonblick

KRAFTFÖREMÅL


Kraftföremål är de verktyg du använder i ditt andliga arbete. Stort som smått. Det kan vara allt från en trumma, trummpinne, skallra eller smudgevinge.


Det som är gemensamt för dessa föremål är att de är tillverkade med ett syfte, en intention om att svara dig och förstärka din energi, så att du blir säkrare och tryggare i din roll som healer, schaman eller spåkvinna/man.


Dessa föremål är tillverkade för hand, unika i sin natur och ofta skapade specifikt för bäraren. Materialet är renat och kraftladdat vid Fullmåne med trummans urkraft och kraftsång. Tillverkningen sker intuitivt och ceremoniellt med kraftsång som laddar föremålet med kraft för bäraren att bruka.


Amuletter

Amuletter har använts sedan urminnes tider för att förändra något i ens liv. Kraftsången och sammansättningen av föremålet skapar en förstärkning av det du vill ska ske och det du vill attrahera. Den agerar som en påminnelse för dig att agera utifrån ditt mål, inte din impuls.

Dessa amuletter bär energi från olika delar av världen, men det gemensamma för dem är knutmagin. En sjungen knut som binder energierna samman till en helhet.


Alla amuletter levereras med text och priset är inkl frakt.

Hilaria

Utsund 7

775 96 Avesta-Krylbo

Telefon: +46 76 - 564 22 74

e-mail: info@hilaria.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Got it!