För värdefulla ögonblick

KURSER


Mother Pinetrees Visdom

 

En Mother Pinetree-inspirerad utbildning med schamansk inriktning. Du söker dina rötter. Du bygger ditt fundament. Du står i Din Kraft och upplever världen med öppet sinne och öppen kommunikation...


Klicka här för mer information om delkurserna under 2019!


Aktuella datum finns i kalendariet!Din Andlige Vägledare & Du - Workshop

Alla har en andlig vägledare - Vill du ha kontakt med din?

Den här workshopen är till för dig som vill ha en vardagskontakt med din andlige vägledare. Vi går igenom vilka olika typer av vägledare som finns, hur vi kan kommunicera med dem och framför allt - hur vi kan ta hjälp av dem i det vardagliga livet.

Pris: 890kr

Tid: 4 timmar

Aura - Din Själs Färger - Workshop

Alla vi har en aura - hur ser vi den och ur tolkar vi den? Den här workshopen är till för dig som vill lära dig mer om auran, om vad den talar om om oss som personer och hur vi tolkar färgerna. Vi tränar på att se och känna auran med hjälp av olika verktyg t ex pekare och pendel. Vi lär oss att göra en enkel auraskiss och jobba med aurans olika energifält. Hur du kan ladda upp din aura för att stråla!

Pris: 890kr

Tid: 4 timmar

Stora Runutbildningen

Stora Runutbildningen går i tre block:

Block 1: Spå med runor (online) där du får lära känna runorna och använda dem till spådom. Du lär dig att tolka runoraklet och får insikt i runornas verkan i våra liv.

Block 2: Runornas Läkande kraft tar upp runornas läkande förmåga och hur du använder dem till läkning av kropp och ande. Block två är två kursdagar på kursgården i Byvalla.

Block 3: Runor som Kraftsymboler tar upp runornas magiska sida och hur du kan skapa binderunor och använda runorna i ditt andliga arbete. Block 3 är två kursdagar på kursgården i Byvalla.

För att kunna gå block 2 och 3 krävs att du gått block 1.

Pris: Block 1: 1290kr. Block 2: 2590kr Block 3: 2590kr.

Att lära sig handlar om att öppna en grind inom Dig...

Mer om...

Kurserna arrangeras i naturnära och rustik miljö i, Södra Dalarna. Där lugnet och stillheten är talande, där tystnaden förstärker din inre röst.

Elden är central under schamankurserna. Eldens förmåga till att stärka gemenskap, skingra tankar och för oss till en svunnen tid är viktig, för att inte tala om Eldceremonin som avslutar Grillkvällen - ut med gamla, in med det nya!

Onlineutbildningar


Moder Jords Tjänare

Det här är en utbildning för dig som vill fördjupa din kontakt med Moder Jord och hennes Tjänare. I naturen finns väsen var uppgift är att vårda Moder Jord och sprida hennes väsen, det generella samlingsnamnet vi gett dem är Naturväsen. Under den här utbildningen går vi igenom de olika typerna av väsen som finns i Moder Jords tjänst, hur du fördjupar din kontakt och kommunikation med dem och hur du kan använda dig av de helande krafterna som de förvaltar. Du får också bekanta dig med örter, och deras magiska egenskaper. Du får lära dig grunderna i kraftsång och de sånger som väcker liv i slumrande väsen i skog och mark, så de kan återgå till sitt kall som Moder Jords Tjänare.


Kursen går online, med två fysisk kursdag i Utsunds trollskogar och älvens strand, Södra Dalarna.  Dessa dagar tillbringar vi ute i skog och mark och söker kontakt med Moder Jords Tjänare och du får se din del i helheten. Du får praktisera allt du lärt dig och du får uppleva fysiska möten och konkret vägledning av Moder Jords Tjänare. Din förståelse för att vad att vara en Moder Jords Tjänare fördjupas och ditt inre kall blir en vision. Vi kommer att besöka en slumrande drake, en visionssten, en offersten, en långudde i sjön med vattendiser och många andra trollska platser, samtidigt som vi samtalar med skogens äldsta väsen - sten- och trädandarna.


Kursdagarna bjuder på ett flertal ceremonier utomhus och inomhus. Maten som serveras är tillagad av egenodlade eller närproducerade grönsaker (lakto/ovo-vegetarisk) och har sin bas i Mother Pinetrees Visdom och elementläran hon förmedlar. Du övernattar i sovsal tillsammans med dina kurskamrater.


Allt kursmaterial (videos, textfiler, ljudfiler osv) publiceras i en hemlig grupp på facebook, där du har tillgång till det dygnet runt både under och efter utbildningen. Utbildningen är ca 6 månader.


Kristaller och övrigt kursmaterial skickas till dig kontinuerligt under kursens gång, så du behöver bifoga din adress i din anmälan. Det första paketet skickas ut 7 januari 2019.


Några av de väsen vi kommer att möta är:

* tomtar

* troll

* älvor

* skogsrået

* vättar

* diser

* drakar

* alver

Pris: 3500kr


Tarot i Nuet

Tarot i Nuet är ett enkelt och roligt sätt att lära sig mer om Tarot. Vi jobbar intensivt med korten och lär oss att lyssna på det som kommer till oss och förmedla budskapen. Under kursen mediteras det en hel del och intuitionen tränas genom praktiska övningar. Ingen vanlig tarotkurs, med andra ord...Vi börjar jobba med Osho Zen Tarot pga dess meditativa bilder och enkelhet. Vi tittar även på andra lekar och provar oss fram. I kursavgiten ingår boken Tarot i nuet, mp3-filer, textfiler och livesändningar i utbildningsgruppen. Kortlek ingår ej.

Pris: 1750kr


OBS!

Anmälan till kurserna sker via mail eller telefon.

Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej.


Kurs på annan ort förändrar ditt pris!

Lokalhyra, reseersättning ev övernattningskostnader tillkommer och fördelas på kursdeltagarna.

Teori och praktik varvas för att alla dina sinnen ska samspela till att skapa en helhet. Dagen är fylld av utmaningar, så att du växer in i en ny roll, en ny del av ditt liv ser sin början. Individuell coaching har stor fokus under de dagar vi tillbringar tilsammans.

Vi låter gamla ceremonier vakna till liv och skapa en djupare förståelse för oss och det energiarbetet vi utför. Varje detalj är en del av dig, för du skapar dem själv med din kraft och din vibration.

 
 
 

För anmälan eller för information - fyll i kontakformuläret!

Hilaria

Utsund 7

775 96 Avesta-Krylbo

Telefon: +46 76 - 564 22 74

e-mail: info@hilaria.se

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Got it!