KURSER

 

Mother Pinetrees Visdom

En Mother Pinetree-inspirerad utbildning med schamansk inriktning. Du söker dina rötter. Du bygger ditt fundament. Du står i Din Kraft och upplever världen med öppet sinne och öppen kommunikation...

 

Del 1: Back to the Roots

* Andevärldens Struktur * Elementhjulet * Rening & Balansering * Trumman som Verktyg * Kraftsång * Helande kraft * Original Vibration

* Ceremoni *Läkande Trumsession för grupp

Pris: 4790kr

Aktuella datum finns i kalendariet!

 

Del 2: The Incarnational You

* Fördjupning i: helande kraft, kraftsång, kraftladdning, ceremoni * Balansering av Original Vibration * Andedjurshjulet * Sjunga in Anden *

* Förberedande övningar för Trans * Tidigare Liv

Pris: 4790kr

Aktuella datum finns i kalendariet!

 

Del 3: The Path to the Holy Fire

Fördjupning i samtliga tidigare kursmoment * Gruppceremoni * Åkallan av elementväktare * Trans * Kraftcirkel * Gruppsessioner

Pris: 4790kr

Aktuella datum finns i kalendariet!

 

Kursen går i Byvalla (Södra Dalarna), Finland och Spanien. Aktuella datum och orter finns i kalendariet. Då kursen är en upplevelse, så väljer vi alltid lantlig miljö med närhet till kraftplatser och stillhet.

Kosten är i grunden vegetarisk: Kött/fågel/fisk serveras till för den som vill ha. All mat är laktos– och glutenfri.

Allt du behöver till kursen kan du låna, även trumma (begränsat antal). Boken ’Mother Pinetrees Visdom ingår i steg 1 och Andedjuren Talar i steg 2. Kläder efter väder är ett måste då vi tillbringar tid utomhus varje dag!

Max antal deltagare per kurs är 12 personer!

Anmälningsavgiften 1800kr betalas vid anmälan för garanterad plats. Anmälningsavgiften återbetalas ej oavsett orsak till återbudet. Den blir ett tillgodo i företaget, som du fritt kan disponera vid ett senare tillfälle!

Bokar du in alla delkurserna, får du ett paketpris. Efter delkurs tre kan du lämna in arbetsprov för diplomering.

Din Andlige Vägledare & Du - Workshop

Alla har en andlig vägledare - Vill du ha kontakt med din?

Den här workshopen är till för dig som vill ha en vardagskontakt med din andlige vägledare. Vi går igenom vilka olika typer av vägledare som finns, hur vi kan kommunicera med dem och framför allt - hur vi kan ta hjälp av dem i det vardagliga livet.

Pris: 890kr

Tid: 4 timmar

Aura - Din Själs Färger - Workshop

Alla vi har en aura - hur ser vi den och ur tolkar vi den? Den här workshopen är till för dig som vill lära dig mer om auran, om vad den talar om om oss som personer och hur vi tolkar färgerna. Vi tränar på att se och känna auran med hjälp av olika verktyg t ex pekare och pendel. Vi lär oss att göra en enkel auraskiss och jobba med aurans olika energifält. Hur du kan ladda upp din aura för att stråla!

Pris: 890kr

Tid: 4 timmar

Stora Runutbildningen

Stora Runutbildningen går i tre block:

Block 1: Spå med runor (online) där du får lära känna runorna och använda dem till spådom. Du lär dig att tolka runoraklet och får insikt i runornas verkan i våra liv.

Block 2: Runornas Läkande kraft tar upp runornas läkande förmåga och hur du använder dem till läkning av kropp och ande. Block två är två kursdagar på kursgården i Byvalla.

Block 3: Runor som Kraftsymboler tar upp runornas magiska sida och hur du kan skapa binderunor och använda runorna i ditt andliga arbete. Block 3 är två kursdagar på kursgården i Byvalla.

För att kunna gå block 2 och 3 krävs att du gått block 1.

Pris: Block 1: 1290kr. Block 2: 2590kr Block 3: 2590kr.

Att lära sig handlar om att öppna en grind inom Dig...

Mer om...

Kurserna arrangeras i naturnära och rustik miljö i Byvalla, Södra Dalarna. Där lugnet och stillheten är talande, där tystnaden förstärker din inre röst.

Elden är central under schamankurserna. Eldens förmåga till att stärka gemenskap, skingra tankar och för oss till en svunnen tid är viktig, för att inte tala om Eldceremonin som avslutar Grillkvällen - ut med gamla, in med det nya!

Teori och praktik varvas för att alla dina sinnen ska samspela till att skapa en helhet. Dagen är fylld av utmaningar, så att du växer in i en ny roll, en ny del av ditt liv ser sin början. Individuell coaching har stor fokus under de dagar vi tillbringar tilsammans.

Onlineutbildningar 2018

Vardagsmagi

En praktisk och söt lite häxutbildning...

Du får veckovis övningar i en utbildningsgrupp på facebook, mp3-filer med meditation, videos, livesändningar och materialpaket under året.

Du behöver inga förkunskaper för att delta i utbildningen som är en blandning av min familjs arv inom läkekonst, schamanism och trolldom. Du får en blandning av finsk, rysk och samisk visdom. Vi går också in på runor som kraftsymboler, så att du kan använda dessa i din vardag.

Utbildningen startar vid midvinterståndet 21 december 2018!

Pris: 1990kr

 

 

 

OBS!

Anmälan till kurserna sker via mail eller telefon.

Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej.

 

Kurs på annan ort förändrar ditt pris!

Lokalhyra, reseersättning ev övernattningskostnader tillkommer och fördelas på kursdeltagarna.

Vi låter gamla ceremonier vakna till liv och skapa en djupare förståelse för oss och det energiarbetet vi utför. Varje detalj är en del av dig, för du skapar dem själv med din kraft och din vibration.

För anmälan eller för information - fyll i kontakformuläret!