http://motherpinetree.blogspot.se/http://motherpinetree.blogspot.se/

 

 

Behandlingar - Healing - Vägledning - Massage

(Mer info finns om du klickar på respektive behandling)

 

Intuitiv Kanaliserad Healing 400kr

 

Healing med runor 500kr

En healingbehandling där runornas läkande egenskaper används för att fördjupa behandlingen och för att klargöra orsaken till blockeringar. Behandlinge avslutas med ett samtal om runornas budskap. Aurarening och chakrabalansering ingår.

 

Läkande trummsession 600k (distans 250kr)

 

Vägledande mediala samtal inkl tarot & runor 400kr/30min eller 600kr/60min

Ett vägledande medialt samtal är till för dig som vill vägledning och budskap från andevärlden. En tarotläggning kan klarlägga dina alternativ och ge dig svar på vardagsfrågor om karriär, relation och annat. Självklart tittar vi på ditt runorakel också för att se vad du står i för energier just nu!

 

Du kan även beställa telefontid om du vill ha ett vägledande medialt samtal.

SMS Mira 076-564 22 74 eller maila info @hilaria.se för att boka tid och/eller få mer information.

 

Personligt runorakel 550kr

 Runoraklet tyder tidens tecken. Visar dig namnets kraft och din års– och födelserunas kraft. Den ger dig en överblick över ditt liv just nu. Runoraklet tar upp olika livsområden så som; andlighet, livsinriktning, relationer, din sociala ställning m m. Genom att tolka vilka energier som påverkar de olika områdena så får du en fingervisning om hur du bör agera här och nu... Du får ditt runorakel nerskrivet och postat/mailat till dig.

 

 Auratavla med textbilaga 450kr   (Se en auratavla här!)

 Auratavla med aura-analys: i bilagan får du läsa om vad din själs färger betyder och vad de säger om dig som person. Dina blockeringar och hur du kan bli av med dem. Du kommer även att få reda på vad du har för följeslagare med dig och vad de har för budskap till dig, vad du har för kraftdjur och dess budskap till dig.  Auramålningen är målad i torrpasstell,  i A4-format och levereras per post tillsammans med bilagan.

 

Kanalisering 250kr

En kanalisering är ett budskap från Mother Pinetree och den är på engelska. Du kan antingen ta den som den kommer eller ställa en fråga och få svar. Kanalisering är direkt information till dig från andevärlden, den skrivs inte om, utan det handlar om ett rent flöde av ord. Vill du läsa mer om Mother Pinetree? Klicka här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behandlingar på distans

 

Önskar du få healing på distans?

 

Vi erbjuder:

 

Läkande trumsession (250kr)

Mantrahealing (200kr)

Intuitiv kanaliserad healing (200kr)

 

För mer information och bokning: info@hilaria.se eller facebook 'Hilaria'

 

Sagt om Intuitiv Kanaliserad Healing

"Jag kände ett underbart lugn komma över mig, det blev så gott som tyst i huvudet på mig, vilket sällan händer. ♥Allt blev lugnt och fluffigt på något sätt och jag kände mig tung, och nu använder jag tung på ett positivt sätt eftersom jag alltid känner mig väldigt lätt och får arbeta för att landa och bli "tung". Jag kunde känna hur energierna jobbade lite överallt i min kropp, alla ställen jag har ont på gjorde lite mer ont, när energierna jobbade där... bra tecken. ♥

 

  Det hände en hel del i huvudet också som nu hettar och känns härligt lugnt och avslappnat. Mycket skön stund och det känns tydligt att energierna fortfarande jobbar i alla mina fält. Mycket rogivande stund.  Tack så mycket ♥"

 

***

"Efter healingen i onsdags så var det något som lättade i och runt hjärtchakrat. Energierna känns inte så kvävande längre. Och efter att ha följt de råd jag fick av dig med energibollen och stretchandet av rygg och bröstkorg har det ändrats ännu mera. Det känns rent fysiskt att energin är skiftad. Det finns fortfarande kvar en massa som måste rensas och helas, men det känns inte lika överväldigande och jobbigt längre, för det märks så tydligt att något har förändrats =)

Tack återigen Mira! Du vet vad du håller på med "

***

Sagt om Mantrahealing

"Det första jag kände var att mina yttersidor på händerna domnade av (fortfarande sockerdricka i dom). Sedan kom ett lugn över mig med djup andning som följd.
Ett nät sveptes runt mig i guld, som ändrade färg till gul-orange-gönt och slutligen turkost. Det såg suddigt ut först men blev mer tydligt eftersom. Bilden av en bricka i guld bars in uppifrån och ner mot mig, jag serverades en fjärill i alla regnbågens färger.
Som i samma stund jag såg den ändrades till en trollslända som tog sats och flög i väg som en katapullt snett upp i luften och omvandlades då till formen av mig* som bar en lila kapé (eller vad det heter) med luvan på. Sedan började det *knäppa* i mig....... först i höger knä utsida sedan vänster knä ut och insida. Sedan knäppte det till ordentligt i ryggen. Värmen sköljdes över mig och helt plötsligt stod en mörkblå/svart fikur framför mig som jag känner igen från mina gudinnekort. Gudinnan Khali
Jag känner mig så härligt upprymd nu, fylld av balans. Andas rätt (kortandas annars).
Tusen tack!

 

***

 

Sagt om Läkande Trumsession

 

"Till en början kände jag mig bara tung i kroppen. Sen 'hörde' jag trumman, blev lite förvånad över hur du kunde kännas så närvarande i rummet. Slagen skölje över mig, i mig och svepte bort min värk. Det kändes som att jag bäddades in i en behaglig värme som pulserade. Mot slutet kändes det som om jag dansade i takt med trummans slag. Jag hörde också sång. Sjunger du när du trummar? Du sjöng för mig i alla fall. Tackar hjärtligt för en skön stund och nu efter tre dagar är värken fortfarande borta - helt underbart. Jag har inte haft en värkfri dag på flera år!"

 

***