Intuitiv Kanaliserad Healing 400kr

 

En ren intuitiv, energiöverföring av läkande och renande energier kanaliserad från Andra Sidan.

Denna kanaliserade healing följer ingen metod eller någon specifik form - den bara ÄR. Den söker sig dit den behövs. Balanserar upp där obalans råder. Den hjälper kroppen att komma tillbaka till Neutral Nollpunkt dvs ursprungsform. Den startar en självläkande process i Dig.

 

Den gör dig avslappnad, den fyller dig med energi!

 

På distans tar behandlingen ca 30m min och du bör sitta ligga bekvämt och ostört.

Det enda du behöver göra är att slappna av och välkomna energin som kommer till Dig.

 

För att boka din tid kontakta:

 

Mira 076-564 22 74  sms eller kl 8.30-9.00 mån-fre

eller info@hilaria.se

eller Facebook - adda Mira Mård eller gilla Hilaria

 

 

 

 

 

 

Behandlingar på distans

 

Önskar du få healing på distans?

 

Vi erbjuder:

 

Läkande trumsession (250kr)

Mantrahealing (150kr)

Intuitiv kanaliserad healing (200kr)

 

För mer information och bokning: mira@hilaria.se eller facebook 'Hilaria'

 

Sagt om Intuitiv Kanaliserad Healing

"Jag kände ett underbart lugn komma över mig, det blev så gott som tyst i huvudet på mig, vilket sällan händer. ♥Allt blev lugnt och fluffigt på något sätt och jag kände mig tung, och nu använder jag tung på ett positivt sätt eftersom jag alltid känner mig väldigt lätt och får arbeta för att landa och bli "tung". Jag kunde känna hur energierna jobbade lite överallt i min kropp, alla ställen jag har ont på gjorde lite mer ont, när energierna jobbade där... bra tecken. ♥

 

  Det hände en hel del i huvudet också som nu hettar och känns härligt lugnt och avslappnat. Mycket skön stund och det känns tydligt att energierna fortfarande jobbar i alla mina fält. Mycket rogivande stund.  Tack så mycket ♥"

 

***

"Efter healingen i onsdags så var det något som lättade i och runt hjärtchakrat. Energierna känns inte så kvävande längre. Och efter att ha följt de råd jag fick av dig med energibollen och stretchandet av rygg och bröstkorg har det ändrats ännu mera. Det känns rent fysiskt att energin är skiftad. Det finns fortfarande kvar en massa som måste rensas och helas, men det känns inte lika överväldigande och jobbigt längre, för det märks så tydligt att något har förändrats =)

Tack återigen Mira! Du vet vad du håller på med "

***

Sagt om Mantrahealing

"Det första jag kände var att mina yttersidor på händerna domnade av (fortfarande sockerdricka i dom). Sedan kom ett lugn över mig med djup andning som följd.
Ett nät sveptes runt mig i guld, som ändrade färg till gul-orange-gönt och slutligen turkost. Det såg suddigt ut först men blev mer tydligt eftersom. Bilden av en bricka i guld bars in uppifrån och ner mot mig, jag serverades en fjärill i alla regnbågens färger.
Som i samma stund jag såg den ändrades till en trollslända som tog sats och flög i väg som en katapullt snett upp i luften och omvandlades då till formen av mig* som bar en lila kapé (eller vad det heter) med luvan på. Sedan började det *knäppa* i mig....... först i höger knä utsida sedan vänster knä ut och insida. Sedan knäppte det till ordentligt i ryggen. Värmen sköljdes över mig och helt plötsligt stod en mörkblå/svart fikur framför mig som jag känner igen från mina gudinnekort. Gudinnan Khali
Jag känner mig så härligt upprymd nu, fylld av balans. Andas rätt (kortandas annars).
Tusen tack!

 

***

 

Sagt om Läkande Trumsession

 

"Till en början kände jag mig bara tung i kroppen. Sen 'hörde' jag trumman, blev lite förvånad över hur du kunde kännas så närvarande i rummet. Slagen skölje över mig, i mig och svepte bort min värk. Det kändes som att jag bäddades in i en behaglig värme som pulserade. Mot slutet kändes det som om jag dansade i takt med trummans slag. Jag hörde också sång. Sjunger du när du trummar? Du sjöng för mig i alla fall. Tackar hjärtligt för en skön stund och nu efter tre dagar är värken fortfarande borta - helt underbart. Jag har inte haft en värkfri dag på flera år!"

 

***