Kurser

 


Onlineutbildning Intuitiv Kanaliserad Healing

För mer info: Klicka här!

Kursen för 2015 startar 1/12

 

Soul's Light

Denna utbildning är fördelad på två kursdagar med 3 månaders mellanrum. Vi kommer att jobba med både teori och praktik. Kanalisering ingår i utbildningen, men healingmetoden kommer från Dig - Ditt Själs Ljus.

Pris: 2950kr (Anmälningsavgift 800kr)
Maxantalet deltagare per kurs: 8 personer.

 

Elementens Kraft - Back to the Roots
En kurs för dig som vill lära dig mer om de 4 elementen, hur du påverkas av dem och hur du kan påverka med hjälp av dem.
Pris: 1750kr (Anmälningsavgift 750kr)
Maxantalet deltagare per kurs: 12 personer.

 

Intuitiv trumning

...för själen...

 

Att trumma för läkning , meditation, inre resor är en gammal tradition. Rytm har påverkat människans medvetandestadier sen den dagen människan slog ihop två pinnar och skapade en vibration. Den uråldriga vibrationen har vuxit, och blivit en av våra  starkaste andliga verktyg. Schamaner, medicinmän och - kvinnor, prästinnor och präster har genom tidens gång trummat, sjungit och dansat för att uppnå en medvetandeförändring som för oss till andra världar.

 

Idag har trumman samma funktion - den för oss vidare på livets stig. Skapar avslappning, läker och lindrar psykiskt och fysiskt. Den skapar ett rum av stillhet där tiden står still. Den för oss, för en kort stund, tillbaka till våra rötter - till den tiden då fötterna stampade trummans takt, själen sjöng och allt var frid.

 

Kursen börjar på fredag 16.00 och avslutas på söndag kl 15.00.

Gruppen erbjuds en återträff ca 3 månader efter kursen och individuell coaching ingår naturligtvis både under och efter kursen.

 

Priset är 3 500kr och inkl kost och logi (i grupprum).

Anmälningsavgiften 1500kr betalas vid anmälan och resterande senast vid kursstart eller efter överenskommelse. Trumma ingår ej i priset.

Workshop med trumma går också att boka och kostar 1000kr.

 

Tarot

Tarotkursen är ett enkelt och roligt sätt att lära sig mer om Tarot. Under en dag existerar inte skan och måsten. Böckerna ligger i väskan eller på golvet. Vi jobbar intensivt med korten och lär oss att lyssna på det som kommer till oss och förmedla budskapen. Under kursen mediteras det en hel del och intuitionen tränas genom praktiska övningar. Ingen vanlig tarotkurs, med andra ord...Vi börjar jobba med Osho Zen Tarot pga dess meditativa bilder och enkelhet. Vi tittar även på andra lekar och provar oss fram. I kursavgiten ingår boken Tarot i nuet, samt lunch och fika. Kortleken ingår ej.
Pris: 1200kr (Anmälningsavgift: 600kr)

 

Din Andlige Vägledare & Du - Workshop

Alla har en andlig vägledare - Vill du ha kontakt med din?

Den här workshopen är till för dig som vill ha en vardagskontakt med din andlige vägledare. Vi går igenom vilka olika typer av vägledare som finns, hur vi kan kommunicera med dem och framför allt - hur vi kan ta hjälp av dem i det vardagliga livet.
Pris: 1000kr (Anmälningsavgift 500kr)

 

Mer information om steg 2 kommer inom kort!

 

Aura - Din Själs Färger - Workshop

Alla vi har en aura - hur ser vi den och ur tolkar vi den? Den här workshopen är till för dig som vill lära dig mer om auran, om vad den talar om om oss som personer och hur vi tolkar färgerna. Vi tränar på att se och känna auran med hjälp av olika verktyg t ex pekare och pendel. Vi lär oss att göra en enkel auraskiss och jobba med aurans olika energifält. Hur du kan ladda upp din aura för att stråla!
Pris: 1000kr (Anmälningsavgift 500kr)

 

Mer information om steg 2 kommer inom kort!

 

EnergiMagi - Workshop

Vi står i ett konstant flöde av energi - LIV!

Vår värld består av energier. Hur påverkas vi av dem och hur kan vi påverka? Hur kan vi enklast kontrollera våra energiflöden för att undvika trötthet och stress...Vad kan vi göra för att få ut maximalt av livet?!
Pris: 1000kr (Anmälningsavgift 500kr)

 

 

Meditation

Guidad meditation i syfte att varva ner och få distans till vardagslivet. Vi börjar alltid med andnings- och avslappningsövningar och fortsätter sedan ner i djupare meditation. Under dessa guidade meditationer söker vi även budskap och den inre visdomen vi alla bär på. Max antalet deltagare är 10st.

Priset är 1300kr per termin (alt 130kr/gång).
Vi håller till i Avesta, Dalarna.
Start våren 2015: 21 januari 19.30 (onsdagar jämna veckor) med reservation för ändringar. 

 

Runornas Läkande Kraft I

Under den här grundkursen lär du dig att arbeta med runornas energier i syfte att söka, lindra och bryta. Kursen kräver inga förkunskaper och innefattar grunderna i healing, känslobearbetning, meditationer, runor, chakralära och mycket, mycket mer. Kursen är en tvådagars rundvandring i runornas värld. Lunch, fika och material ingår.

Nästa kurstillfälle blir sommaren 2015!

 

Runornas Läkande Kraft II

Mer information kommer inom kort!

Nästa kurstillfälle blir sommaren 2015!

 

Onlineutbildning Runornas Läkande Kraft

Distanskursen är till för dig som vill läsa hemma i lugn och ro.

Klicka här för mer information!
Kursen är fullbokad! Nästa kurstillfälle blir januari 2016!

 

Orakelkursen

Den här kursen lär dig den gamla konsten att spå i runor. Du lär dig hur du ställer ett runorakel för Dig själv eller andra. I kursen ingår ett runorkal innehållande runor, bok och duk samt ett kurskompendium. Dagen varvas med teori, meditationer och praktiska övningar att tolka oraklet och att ge med runoraklet. Lunch, fika och material ingår.
Nästa kurstillfälle blir hösten 2015!

 

OBS!

Kursmaterial ingår i samtliga kurser om ej annat anges.

Anmälan till kurserna sker via mail eller telefon.

Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej.

 

Vid evenemang på annan ort tillkommer milersättning.

 

För mer information: info @ hilaria.se eller 076-564 22 74

 

 

 

 

 

 

 

Att lära sig handlar om att öppna en grind inom Dig...

 

Mer om...

 

 » Runor

 » Runoraklet

 » Tarot

 » Meditation

 

 

 


 Orakelduken i användning.