För värdefulla ögonblick

Att trumma för läkning, meditation, inre resor är en gammal tradition. Rytm har påverkat människans medvetandestadier sen den dagen en människa slog ihop två pinnar och skapade en vibration. Den uråldriga vibrationen har vuxit, och blivit en av våra starkaste andliga verktyg.

Schamaner, medicinmän och –kvinnor, präster och prästinnor har genom tidens gång trumman, sjungit och dansat för att uppnå en medvetandeförändring som för oss till andra världar.

Idag har trumman samma funktion – den för oss vidare på livets stig. Skapar avslappning, läker och lindrar psykiskt och fysiskt. Den skapar ett rum av stillhet där tiden står still. Den för oss för kort stund tillbaka till våra rötter, till den tiden då fötterna stampade trummans takt, själen sjöng och allt var frid.

Med hjälp av trumman kan vi skapa en relation till oss själva, till trumman och den andra sidan. Vi ska lära oss om energier, healing, själen och trumman. Vi kan trumma för kroppen, känslan och själen. Möt trumman som ett mångsidigt verktyg för personlig utveckling, healing och avslappning!

En läkande trumsession kostar 600kr och inkl djupavslappning, aurarening, chakrabalansering och läkande trumma. Sessionen avslutas med ett samtal.

En behandling tar ca 45min.

En distansbehandling kostar 300kr och vi har alltid kontakt både före och efter sessionen, antingen per mail eller telefon.

En gruppsession skräddarsyr vi efter Dina önskemål. Kontakta Mira 076-564 22 74 eller info@hilaria.se för prisuppgift.

”Kom – trumma med mig.

Låt trummans sång ljuda,

nå djupet av din själ.

Väcka minnen från det svunna,

visa dig din väg.”

****

Varmt Välkommen!

HUR GÅR DET TILL?

Att ta emot trummans energier på distans går till i stort sett som att ta emot healingenergier på distans. Trummans vibrationer når över tid och rum, jobbar på alla frekvenser och stärker Dina energier så att en självläkande process startar eller förstärks. Vid en trumning kan man lägga in ett tema t ex rening, balans, inre kraft, glädje, healing osv – detta enbart för att fokusera på ett område i livet eller en process i individen.

Villkoret för en lyckad trumning är att givaren och mottagaren är överens om att en energiöverföring ska ske, tid och tema. Generellt för distanstrumning så gäller följande:

• när du skriver upp dig har du redan öppnat upp för energierna

• du ska inte vara påverkad av alkohol

• för optimal effekt ska du helst ligga/sitta i lugn och ro – följa flödet

• vara vaken och välkomna processen (sover du så är det inget hinder, det enda du missar är upplevelsen dvs du noterar säkerligen inte känslor på samma sätt som i vaket tillstånd)

Vad händer vid trumning?

Alla reagerar olika, naturligtvis, men här kommer de vanligaste reaktionerna

• kittlingar, pirrningar, värme

• trummans ljud (som ett eko i vinden)

• tyngd i kroppen, slöhet

• trötthet

• tung sömn, drömmar (ofta innehållande budskap)

• glädje, fokus, energi

• smärtlindring

I mer sällsynta fall…

• gråt

• orolig sömn

• svettningar, skakningar

• yrsel

Det här är Mitt sätt och Min trumma – Vi jobbar på Vårat sätt!

Med det vill jag ha sagt att det finns andra som jobbar på annat sätt och har andra erfarenheter. Jag vill inget annat än att informera om hur jag jobbar och vad jag har för erfarenheter. Kunskap som jag ärvt från min mormor och kunskap som jag får från min vägledare. För mig är trummans läkande vibrationer lika naturliga som att andas. De anpassar sig till mottagarens energier och jobbar från grunden – effekten blir långvarig och en process som trumman startar pågår aktivt i ca 2 dygn. Under dessa två dygn kan Du när som helst sätta dig ner och andas ett par djupa andetag och sjunka in i trummans energier igen – eftersom de finns i dig – i den processen Du skapat under trumningen!

Lycka till och tack för att du läste!

Varma hälsningar

Mira


I facebookgruppen Din Andliga Vägledare och Du & Aura - Din Själs Färger kan du delta i distanssessioner gratis. Varmt välkommen som medlem!

Läkande Trummsession


Hilaria

Utsund 7

775 96 Avesta-Krylbo

Telefon: +46 76 - 564 22 74

e-mail: info@hilaria.se