Våra produkter är tillverkade för hand under Kraftsång i en helig cirkel.

Vi står i vår kraft i verkstan på kurscentret och väljer ut de bästa stenarna, hornen och kvistarna till våra alster.


Vi ser våra smycken som Amuletter - En amulett är tillverkat för ett syfte. Materialet är valt för att förstärka effekten av intentionen som lagras i amuletten i syfte att stärka energin. Den fungerar som en påminnelse för Bäraren mitt i livet, om glömda kvalitéer och förmågor. De är till för dig som söker kraft, förändring och mod. De är tillverkade under Kraftsång, som fyller smycket med kraft och intention. Allt material renas och välsignas vid Fullmåne, kring en eld med trummans urkraft och kraftsång. Efter tillverkning renas de av Natten för att sedan fyllas av trummans urkraft än en gång innan leverans till bäraren.


Amuletter av trä och horn kommer från våra inhemska skogar och våra inhemska djur. Det samlas ute i skog och mark, landet runt. Eftersom de är sågade och slipade för hand, en och en, är de också unika. Det finns aldrig två identiska. Din amulett är unik, precis som du, om du beställer en.


Alla produkter av textil är sydda av oss. Vi har en egen ateljé där vi syr av både återbrukstyger och nyköp. Vi anger vid varje produkt om tyger är återbrukat eller ej, så du kan välja det klimatsmarta alternativet.


Vill du besöka gårdsbutiken? 
Se till att vi är på plats genom att skicka ett sms 076-564 2274 eller besök vår gillasidan på Facebook: 

https://www.facebook.com/Hilaria.se/Sagt om våra Kraftsmycken och Amuletter:


Utsund 7

SE- 775 96 Krylbo

+46 76 564 22 74 (endast sms)

info@hilaria.se

Copyright: Hilaria i Utsund AB

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Got it!