SESSIONER

Traditionen jag förvaltar är essensen i mitt arbete

För att jag ska kunna bemöta dig och för att uppnå det bästa resultatet för dig, vill jag att vi tillsammans med de av ande ska bestämma vad du behöver. Du betalar därför tiden du tillbringar hos mig, inte för tjänsten.

I min verktygslåda ligger inte bara min kunskap och visdom från det här livet, utan också kunskapen och visdomen från mina förmödrar vars arv jag förvaltar. Jag behärskar många ceremonier, men vill också säga att ceremonin är levande till sin natur. Den blir kraftfullast då den skapas med din vibration som bas. Det är därför du innan din bokning behöver boka ett föutsättningslöst samtal med mig via Calendly.

De vanligaste ceremonierna jag utför är:

Helande kraft, som är en ren intuitiv, energiöverföring av läkande och renande energier kanaliserad från Andra Sidan. Denna kanaliserade helande kraft följer ingen metod eller någon specifik form - den bara ÄR. Den söker sig dit den behövs. Balanserar upp där obalans råder. Den hjälper kroppen att komma tillbaka till Neutral Nollpunkt dvs din originalvibration. Den startar en självläkande process i Dig, som fortsätter att verka i dig i 3-5 dagar efter sessionen. Den gör dig avslappnad, den fyller dig med energi. 
Lämplig tid att boka är WAKE-UP CALL eller AWARENESS.


Helande Ceremoni i Trummans Urvibration, som är en helande ceremoni i trummans urbvibration är en djupgående session. Trummans helande kraft söker sig dit den ska i dig och energin stannar kvar i några dagar, processen fortsätter även när sessionen är slut. Det är din självläkande förmåga som aktiveras och jobbar för din läkning. Med på resan är ditt andliga team, vars uppgift är att vägleda dig på Livets Stig. Sessionen är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och vägledande samtal.

Lämplig tid att boka är  AWARENESS, MOMENTUM eller AWAKENED.

Tidigare Liv Ceremoni, som berör liven vi levt förut och som kan ha påverkan på livet vi lever idag. Medvetenhet kring dina tidigare liv kan skapa läkning i varandet här och nu. Tidigare Liv Ceremonin är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och vägledande samtal. Du kommer att få praktiska tips och råd om hur du förvaltar dina insikter på bästa sätt i varandet här och nu.
Lämplig tid att boka är MOMENTUM eller AWAKENED.

Ceremoniell Skilsmässa, som helt enkelt är frigörande ceremoni. Ett avslut på något som du här och nu inte kan släppa taget om, men vet att du behöver göra det. Den här ceremonin ger dig frihet och en möjlighet att börja på ett nytt, oskrivet blad, oavsett vad det gäller. Ceremonin är uppdelad i tre delar: förberedande samtal, ceremoni och återkopplande samtal. Du får praktiska råd och tips för hur du ska förvalta ditt varande. Du får även en magisk verktygslåda av bland annat kristaller och amuletter tillverkade för dig.
Lämplig tid att boka är MOMENTUM eller AWAKENED.

WAKE-UP CALL


De här två timmarna tillsammans ger dig inblick i ditt varande, din vibration och skapar en start för den självläkande processen du är i behov av. 

Pris: 1 500kr

AWARENESS


De här 3 timmarna tillsammans ger dig inblick i ditt varande, din vibration och fördjupad förståelse för ceremonin. Du får också med dig tips & trix att använda dig av på din fortsatta färd på Livets Stig.

Pris: 2 000kr

MOMENTUM 


De här 6 timmarna tillsammans inkluderar lunch och fika. 

Det ceremoniella arbetet vi gör förankras djupt i dig, din vibration och ditt varande. Du får med dig magiska föremål och övningar att använda på din fortsatta vandring på Livets Stig.

Pris: 3 200kr

AWAKENED


Den här heldagen tillsammans inkluderar lunch, fika och frukt. 

Det ceremoniella arbetet förankras djupt i dig, din vibration och ditt varande. Du får magiska föremål och övninar att använda på din fortsatta vandring på Livets Stig och står i din kraft med medvetenhet om din potential. 

Pris: 4 500kr

Vägledande samtal med andevärlden

​​​​​​​All vägledning är hänvisat till Tarotguiderna 
Mira Hilaria's fasta schema (med reservation för förändringar)
Udda veckor: Tisdagar 9-12, Onsdagar 14-16 och Torsdagar 9-12
Jämna veckor: Tisdagar 15-18, Torsdagar 8-11 och 13-16 och

Fredagar 8-10, 12-14 och 19-22

Vill du ha meddelande när Mira Hilaria är inloggad?
SMS Mira-Hilaria till 714 40.


Runoraklet​​​​​​​

Runoraklet tyder tidens tecken. Den ger en ögonblicksbild av ditt liv här och nu. Runoraklet berör livsområden, så som andlighet, livsinriktning, relationer ochhinder som står i din väg,i förhållande till dig och dina energier. Den visar var du har dina styrkor och svagheter. Hur du kan ta dig vidare på Livets Stig på bästa sätt.
I runoraklet inkluderas namnets kraft i förhållande till de fyra elementen, det andedjuret som är knutet till din födelseruna och din års- respektive födelserunas aspekter. Runoraklet levereras som pdf-fil och ett återkopplande samtal (30 min) ingår.
Runorakel bokar du enkelt via mail info@hilaria.se eller sms 076-564 22 74.
Pris: 1900kr
Ett personligt årsorakel inkluderar även 12 månader vägledande runor.
Pris: 2 400kr.

Mother Pinetrees Visdom® Själstavla 

 Alla själar är unika, så även alla själstavlor. Själstavlan är skapat under en serie trumresor och målas exklusivt för dig. Den berättar en historia om dig, din själs resa i skapelsen och ger dig insikter om vem du har varit, vem du är och vem du kan bli. 
Själstavlan är sprungen ur din originalvibration och ditt Själs Ljus och den visdomen som finns i dig. 
Själstavlan är 50x50 eller 80x80 och levereras tillsammans med symboltolkning och en personlig kanalisering till dig (ca 4-6 sidor), då själstavlan är sprungen ur din vibration kommer den att ge en helande vibration till dig.
 Själstavla bokar du enkelt via mail info@hilaria.se eller sms 076-564 22 74.
Pris: 4 000kr (Leveranstid 3-5 veckor)