Mer om tarot...

 

Personligen så använder jag tarot som komplement till runor och Thot Tarot är favoriten. Tarot svarar mjukare och mildare på framför allt relationsfrågor. För mig är tarot ännu ett verktyg på resan till det inre. Tarot ökar intuitionen. Vi kan, vi anar, vi känner - tarot svarar och bekräftar! Tarot leder oss vidare på jakten på svaret på livets gåta.

 

Jag brukar inte fördjupa mig i historik och detaljer om Tarot, utan tar korten som de är. Vackra, meditativa och informationsrika. Under kurserna lägger vi ofta undan fakta och jobbar med korten. Bekantar oss med dem och de mediala budskap som kommer till oss. Det finns inga begränsningar för hur man ska arbeta med tarotkort. Det handlar om att lita på känslan och att hitta sitt personliga, unika arbetssätt.

 

Är du intresserad av en konsultation, så är du välkommen att kontakta mig för tidsbokning eller titta i kalendariet om jag har vägarna förbi just din ort på en mässa där vi kan ses...

 

I min bok Tarot i nuet kan du läsa mer om hur jag arbetar med tarot! Du kan beställa den genom att maila: info @hilaria.se.

 

 

 

 

 

 

 

Mer om...

 

 » Runor

 » Runoraklet

 » Tarot

 » Meditation